Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа 147/156/ГТ, тема за общи приказки

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Защо просто не откажете цигарите
    Alfa Romeo 155 1.7 TS-ex
    Alfa Romeo 155 1.9 TD-ex
    Alfa Romeo 155 1.8 MY 95 Sport-ex
    Alfa Romeo 156 2.0 JTS Ti

Comment

• Шибидах е по доброто решение за пушачи...

---------- Post added at 21:35 ---------- Previous post was at 21:33 ----------

Първоначално публикувано от gboiaj Покажи съобщение
      Защо просто не откажете цигарите
      Лесно е да го кажеш....но като си зависим е голям зор....
      По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
      https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Колеги, тампона, който държи задната част на скоростната кутия, точно над тръбата на генерацията малко преди ламбдата заден ляв или заден десен се води? Колата е 156 1.8 тс 98 набор
        www.t-auto.bg

Носачи ATEC, Авточасти, Масла Bardahl, Motul, Castrol, Mobil < - клик

Comment

• Първоначално публикувано от nastybg Покажи съобщение
          Е колко да са по-скъпи аз си поръчах такива -
          http://m.ebay.co.uk/itm/300619040637?nav=SEARCH
          12-13лв комплекта, при мен бяха след 15тина дена. В България ги продават по 15-18лв бройката. Може да се вземат и обокновенни със срещуположни пъпки и да се натисне едната пъпка, но аз предпочетох да си взема точния модел

Пристигнаха, остава и да светят. Остава и чек-а да лъже, остава и да не свети жълто
          ex - 147 16v multijet

Comment

• Сега ако кажеш че лъжат чека,и ако качиш снимки ще е много добре!
            Аlfa Romeo 145 1.4 16V TS Junior EXXXX.....
            Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD FACELIFT '03 116HP
            Всички екстри Мултиволан и Калорифер

Comment

• Само да се наканя да ги сменя.

-------
              май бяло светят
              Last edited by emzo; d.m.y г., 16:17.
              ex - 147 16v multijet

Comment

• Първоначално публикувано от emzo Покажи съобщение

Пристигнаха, остава и да светят. Остава и чек-а да лъже, остава и да не свети жълто
                При мен светят вече ненам колко месеца, няма драми с чека, за разлика оъ по-скъпи купени от Бг, който даваха грешка при палене и после се осъзнаваха. А що се отнася за цвета според мен светят с цвета на 5000к ксенон.
                ---Alfa 147 1.9JTD ---Fiat Coupe 2.0 16V EX ---Alfa GT 1.9 JTDm EX---BMW E90

Comment

• здр колеги получи ми се странен луфт от лявата страна вътре в рейката лявата гума мърда всякаш има разбит накрайник но накрайниците са здрави а луфта се осеща в самата рейка та питането ми е имали вариянт да се натегне или нещо такова дайте съвет преди да правя каквото и да било мерси предварително
                  Last edited by angel_1987; d.m.y г., 16:53.
                  1,8 16v TS 144кс,1998г

Comment

• Аз залагам на разбита сфера ( легло ) на горен носач. Поне при мен беше така. На място на запален мотор се усеща леко чукане при леко късо въртене на волана ляво-дясно. Вибрацията се усеща, като си сложиш пръста и на кормилния накрайник , и на ставата на горния носач. И понеже бях сменял преди 3 месеца горен носач, заложих на кормилния накрайник. НО, понеже имах стария оригинален ТРВ вече рециклиран у дома, ( дето го смъкнах преди 3 месеца ) си направих упражнението да сменя първо горния носач. И .... тишина. Изводите, дето си направих
                    - Само веднъж се прави рециклиране на става на горен носач, после се купува нов, пак ТРВ
                    - Тоя, дето го свалих, чукаше, а ставата му беше страшно стегната, въртях ставата с тръбичка върху резбата на ябълковидния болт трудно.
                    Alfa Romeo 156 SW 122kW 2004 DISTINCTIVE
                    Lancia Y 1,2 8V 60к.с. 2001g. - на щерката
                    Skoda 100S-в пенсия и КлиоI,1,4 Energy-продадено Opel kadet 1,3 LS sedan 1989 44kW 4 скорости-по неволя-пръдливия Ханс-продаден 0878316296и 0893569553

Comment

• Колеги на какво може да се дължи,лекия черен дим при изфорсиране на двигателя на алфа147 2.0
                      Alfa's do't drop oil...they mark their territory

Comment

• Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                        Шибидах е по доброто решение за пушачи...

---------- Post added at 21:35 ---------- Previous post was at 21:33 ----------

Лесно е да го кажеш....но като си зависим е голям зор....
                        Знам колега, аз самият съм заклет пушач, извинявам се ако съм обидил някого...
                        Alfa Romeo 155 1.7 TS-ex
                        Alfa Romeo 155 1.9 TD-ex
                        Alfa Romeo 155 1.8 MY 95 Sport-ex
                        Alfa Romeo 156 2.0 JTS Ti

Comment

• Първоначално публикувано от juliano155 Покажи съобщение
                          Колеги на какво може да се дължи,лекия черен дим при изфорсиране на двигателя на алфа147 2.0
                          Богата смес и/или гори мАсло, ако под лек черен дим имаш предвид сив...
                          Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                            Богата смес и/или гори мАсло, ако под лек черен дим имаш предвид сив...
                            Чисто черен е димът колега и много лекичко се забелязва.Със спортен филтър съм (такъв който замества оригиналния)и ми се върти в главата да не би той да има нещо общо.
                            Alfa's do't drop oil...they mark their territory

Comment

• въпросче

Здравейте, предстои ми да си купя кола и съм хвърлил око на няколко Алфа Ромео модели 147 и 156. Ще се радвам на информация относно разхода на гориво, дали е скъпа поддръжката, ако имат някакви недостатъци, а също и дали за тези модели (произведени 2000-2003) е нормална цена от порядъка на 2500-3000 лв. Струва ми се малко евтино затова питам. Благодаря

Comment

• Първоначално публикувано от gboiaj Покажи съобщение
                                Знам колега, аз самият съм заклет пушач, извинявам се ако съм обидил някого...
                                Тури му пепел......невиждам с какво, да си засегнал някой
                                По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                                https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Working...
                                X